Welkom!

Bedankt voor uw bezoek.

Hbo-verpleegkunde.nl beoogt verpleegkundig zorgverleners te ondersteunen bij het continu verbeteren van zorgverlening en de ontwikkeling van hun beroepsuitoefening met gebruik van de meest geschikte kennis uit onderzoek en praktijk; evidence-based practice.

Alle informatie op de open website is vrij te gebruiken en vermenigvuldigen. Voor een aantal materialen is een account nodig. Materialen, trainingen, workshops en gastlessen worden aangeboden via Alsook.
[metaslider id=571]


Evidence-based Practice

Instrumenten die door verpleegkundigen kunnen worden gebruikt voor evidence-based practice worden verzameld, vertaald en zo nodig ontwikkeld.

 EBP Werkwijzen
 Instrumenten – tools
 Kritisch beoordelen
 Open access bronnen

Trainingen EBP

Bent u op zoek naar praktische handvatten om zorg te verbeteren middels evidence-based practice en wilt u deze leren gebruiken?

Neem contact op voor trainingen op maat, afhankelijk van uw wens variërend van een een uur tot enkele dagdelen en van oriëntatie op het concept tot implementatie van praktische werkwijzen voor EBP.

 info@hbo-verpleegkunde.nl
 06-10222362


Informatie ontvangen?

Wilt u informatie ontvangen over trainingen rond evidence-based practice, onderzoek of zorgverbetering? Maak gebruik van het contactformulier en geef in het kort aan waar u naar zoekt.

Verpleegkundig Diarium

Het Verpleegkundig Diarium is een nieuw, online en open access tijdschrift voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en andere geïnteresseerde zorgverleners.

Het Verpleegkundig Diarium is direct bereikbaar via: vd.hbo-verpleegkunde.nl

Publiceren in VpkDiarium

Bijdragen voor Verpleegkundig Diarium kunnen worden gestuurd aan:
info@hbo-verpleegkunde.nl
Kijk voor meer informatie voor auteurs en over het Verpleegkundig Diarium op deze pagina’s.